Online magazines

6 maart Events & Communication Solutions

Online versie bekijken
Zij aan zij inspiratiegids
Het onderzoekscentrum Publieke Impact van Karel de Grote Hogeschool onderzocht wat vrouwen in het algemeen en vrouwen met een migratieachtergrond in het bijzonder, belangrijk vinden wanneer ze deelnemen aan een evenement. Dat onderzoek leidde tot een inspiratiegids voor iedereen die betrokken is bij het organiseren van evenementen. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Center Parcs veranderde dit jaar de naam van haar zakelijke tak: 'Business Solutions' werd 'Meetings & Events'. Met deze naamsverandering bekrachtigt de groep de investeringen van de afgelopen jaren in haar zakelijke product.

Organiseer je een evenement? Ga dan aan de slag met wat vrouwen écht belangrijk vinden dankzij de inspiratiegids “Zij aan Zij”.

 

 

 

Familiedag, klantenevent of teambuilding: op de site van Grotten van Han zijn heel wat activiteiten mogelijk: van wilde dieren spotten, een sportief dagje onder collega’s en een productpresentatie, tot een exclusief diner 110 meter onder de grond.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.