Online magazines

10 januari 2024 Events & Communication Solutions

Online versie bekijken
Hospitality op events in 2024

Om een impact te maken op lange termijn, is een sterke eerste indruk cruciaal. Enter... hospitalitypersoneel. De diensten die deze mensen aanbieden, zijn legio. Van professioneel onthaal en service op een event, beurs, congres of seminarie over field marketing en promotie tot zelfs flexibele commerciële ondersteuning op een beurs. Alles kan.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De hospitalitysector staat aan het eind van de toeleveranciersketen binnen de eventindustrie. Heel veel trends vallen er dus niet te rapen. Maar er is sinds het einde van corona toch één en ander veranderd, of versneld geëvolueerd.
Op het bruisende Zuid in Antwerpen vindt u midnightcoffee. Geen hippe koffiezaak zoals de naam misschien doet vermoeden, maar een full service eventementenbureau voor B2B Events en incentive reizen met “human touch”, boordevol creatieve uitspattingen.
In Januari, geniet van onze Saloncondities: Nissan ARIYA, de 100% elektrische Crossover vanaf €389/maand zBTW in financiële renting*
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.