Online magazines

2 mei Events & Communication Solutions

Online versie bekijken
eventsponsoring essentieel voor merk

Ontdek waarom het sponsoren van events met uw merk essentieel is voor zowel uw bestaande als nieuwe klanten. Kies hierbij voor events met een kwalitatieve doelgroep en voldoende media-aandacht voor maximale impact.

Amber Claes, Redactie PMG

Eventsponsoring is een krachtige strategie voor bedrijven om hun merkbekendheid te vergroten, huidige klantenrelaties te versterken en contacten te leggen met potentiƫle nieuwe klanten en partners.
46% van de PMG-vakbladlezers, zijnde kmo's en zelfstandigen, bezitten een luxewagen. Ontdek meer over het wagenpark van kmo's en zelfstandigen.
MediaMixer behaalde als eerste Belgisch communicatiebureau het ISO45001-certificaat, de internationale standaard voor veiligheidsmanagement. Al jaren is veiligheid diep verankerd in hun organisatiecultuur.
Of u nu een klein bedrijf runt en extra ruimte nodig heeft voor uw leveringen en materialen, of gewoon op zoek bent naar een handige en veelzijdige auto voor uw dagelijkse ritjes, de Tourneo Courier heeft het allemaal.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.