Online magazines

8 februari 2024 Events & Communication Solutions

Online versie bekijken
special venues in brussel

 

Brussels Special Venues is een dynamische non-profit associatie, opgericht in 2006, die intussen meer dan 40 eventlocaties in Brussel en omgeving verenigt. Het is hun missie om elkaar te versterken en de verscheidenheid van corporate eventlocaties in onze hoofdstad op de kaart te zetten.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Om de taak van eventorganisatoren te vereenvoudigen, biedt BSV een innovatieve tool aan: de Venue Finder.

 

 

 

 

Voor de terugbetaling bestaan twee systemen: reële of forfaitaire kosten, elk met hun eigen regels.

 

 

 

 

 

28 januari – Hoogerheide, Nederland. Laatste wereldbekermanche van het veldritseizoen. Voor meer dan 2.000 gasten was de beleving des te indrukwekkender, dankzij Gourmet Invent.

 

Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet tot 29/2 van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Eventure is hét tweedaagse B2B-event dat volledig gewijd is aan de organisatie van events. Als exposant krijgt u de kans om direct in contact te treden met zowel nieuwe als bestaande organisatoren. Ontdek nu hoe u uw nieuwste producten en diensten kunt voorstellen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.