Online magazines

21 februari 2024 Events & Communication Solutions

Online versie bekijken
herbeleef echo24

Op 6 februari 2024 organiseerde Event Confederation voor de tweede keer haar nationaal congres voor de eventsector. Bijna 60 sprekers en meer dan 300 event professionals kwamen samen in Hi! Site te Grimbergen om te leren en connecteren.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Eind 2023 heropende hotel Du Parc de deuren na een grondige restauratie. Het hotel bewaart zorgvuldig de Art Deco-elementen en verwelkomt een nieuwe pionier: Shannah Zeebroek, een gepassioneerde sommelier en gastvrouw.

De professionals werden ondergedompeld en geïnspireerd door baanbrekende inzichten uit technologische innovaties, digitale evoluties, data- en prijsuitdagingen waarmee we als sector te maken hebben.

In 2023 liet de OVAM een studie uitvoeren door Deloitte en MAS Research, op zoek naar oplossingen voor het afval en de materialen die jaarlijks op heel wat festivalcampings achterblijven.

 

Maak kennis met Eventure: dé nieuwe vakbeurs voor de evenementensector. Op 18 en 19 december 2024 zal Waregem Expo het toneel zijn van dit tweedaagse B2B-evenement.

 

Eventure is hét tweedaagse B2B-event dat volledig gewijd is aan de organisatie van events. Als exposant krijgt u de kans om direct in contact te treden met zowel nieuwe als bestaande organisatoren. Ontdek nu hoe u uw nieuwste producten en diensten kunt voorstellen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.