Online magazines

3 januari 2024 Events & Communication Solutions

Online versie bekijken
TRENDS VOOR INRICHTING EN MEUBILAIR BIJ Events

Tegenwoordig wordt vrijwel alles op een evenement getoetst aan duurzaamheid. Ook van leveranciers die meubels, tafel- en decoratiematerialen verhuren wordt verwacht dat ze milieubewuste inspanningen leveren. Gerecyclede, hergebruikte of natuurlijke materialen voor meubilair, decoratie en linnen zijn hip. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Naar aanleiding van de Event Solutions Guide 2023–2024 organiseerde het magazine RendEvenement opnieuw een Event Locatie Barometer. Opmerkelijk is o.a. dat er een sterke zoektocht is naar meeting- en conferentiecentra.
Heel veel mensen willen op de hoogte zijn van de actuele trends voor de inrichting van events. Eindeloos mixen en matchen blijft trendy. Alles kan, op voorwaarde dat duurzaamheid vooropstaat.
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Ontdek de voordelen van de samenwerking tussen technische scholen en bedrijven en laat u inspireren door succesvolle cases. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Rendevenement 

Rendevenement maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.